top of page

Cremet og klar - sådan nyder vi vores RAW Honning 🍞🍓

  • Forfatters billede: Christina Tatarczuk
    Christina Tatarczuk
  • 7. jun.
  • 1 min læsning

Når Grønnebakkens RAW Honning krystalliserer, bliver den cremet og fyldig - og du kan bruge den på mange måder - eller som du plejer.

På et stykke lunt surdejsbrød smelter honningen langsomt og binder den sprøde skorpe og syrlige krumme sammen med sin runde, blomsterrige sødme. Enkelt - og helt uimodståeligt. 

Vi elsker også at bruge den som topping på morgenmad: En skefuld cremet RAW Honning på havregrøden med friske jordbær og lidt mynte giver både sødme, fylde og en naturlig friskhed. Det er en skål, der smager af sommer og solskin. 

Du kan også røre den i en hjemmelavet vinaigrette eller dressing til din salat. 

Hos os på Grønnebakken lader vi honningen være, som bierne har skabt den. Vores RAW Honning er 100% uforarbejdet og tappet direkte fra bistadet - helt uden slyngning, presning, røring, opvarmning eller filtrering. Derfor bevarer den både smag, struktur og næringsstoffer, og krystalliserer naturligt over tid. Det er ren honning. Ren nydelse. Direkte fra bistadet til dig.


Ps. Foretrækker du færre krystaller eller vil du gøre honningen mere flydende, så rør blot i honningen, så mindskes krystallerne, eller stil den i ovnen ved 35-38 grader. 



 
 
 

Kommentarer


bottom of page